Vliegende insecten

Vliegende insecten zijn zeer hinderlijk. Sommige steken of bijten, zoemen en dragen tal van ernstige ziekten bij zich waaronder salmonella, dysenterie en tuberculose. Daarom vraagt het bestrijden hiervan een gedegen en milieuvriendelijke behandeling. B2 Blue Pest Control heeft de oplossing.
Bluegroep Pestcontrol mieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken, dragen diverse ernstige ziektes bij zich, waaronder salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Het risico is vooral hoog in huizen met kinderen, ouderen of zieken. Kakkerlakuitwerpselen kunnen eczeem en astma veroorzaken. Beten van vlooien of bedwantsen kunnen eveneens veel ongemak en irritaties veroorzaken.
Bluegroep Pestcontrol huismuis

Knaagdieren

De schade aangericht door knaagdieren is zowel in financieel als in menselijk leed enorm in omvang. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zowel de overheid als het bedrijfsleven en de samenleving extra aandacht besteden aan deze vorm van overlast.
duiven bluepestcontrol

Vogels

Vogels kunnen schade en verontreiniging aan gebouwen veroorzaken en in de tuinbouw gewassen beschadigen. Daarnaast brengen ze ziektes mee en kan het nest van een vogel overlast van insecten veroorzaken, zoals teken en mijten! Daarom vraagt het bestrijden hiervan een gedegen en milieuvriendelijke behandeling.
houtwormen-bluepestcontrol

Houtwormen en zwammen

Zwammen worden door ons met milieuvriendelijke en professionele bestrijdingsmiddelen. Tevens zorgen wij ervoor dat alle oorzaken die zwam tot het gevolg kunnen hebben worden verwijderd. Houtworm bestrijden is noodzakelijk en wordt door ons bestreden met een professioneel bestrijdingsmiddel dat tientallen jaren actief blijft, daarom is het belangrijk dat dit probleem tijdig en gronding wordt aangepakt, waardoor er geen houtwormen meer aanwezig kunnen zijn.
pestcontrolman-blok

Offerte of inspectie

Wilt u een offerte ontvangen of een inspectie laten uitvoeren? Gebruik onderstaand contactformulier of bel direct onze adviseur Mark de Vries op telefoonnummer 06-51333435, B2 Blue Pest Control is u graag van dienst.

Offerte of inspectie aanvragen

Gebruik onderstaand formulier of bel direct 06-51333435