Facilitair

Schoonmaak

De medewerkers van de Blue Groep worden o.a. ingezet bij het schoonmaken van kantoren, scholen, portieken, stranden en openbare ruimtes. Van eenmalige kleine opdracht tot grote aanbestedingen van overheden.


blue-groep-glazenwassen-glas-en-gevelreiniging

Glas- en gevelreiniging

De Blue Groep heeft alle middelen in huis voor professionele glasbewassing en gevelreiniging: van aanhangers met osmosewater tot verschillende hoogwerkers. Onze medewerkers werken streeploos, snel en veilig.


Plaagdierbestrijding

B2 Blue Pest Control bestrijdt, beheerst en neemt preventieve maatregelen tegen alle soorten van plaagdieren. Of het nu het bestrijden van knaagdieren (ratten en muizen), kruipende of vliegende insecten, houtaantasters, vogels, spinnen, mieren of wespen betreft, B2 Blue Pest Control zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Logistiek

Interne verhuizingen, koeriersdiensten of zelfs patiëntenvervoer voor het ziekenhuis. De Blue Groep organiseert het snel en vakkundig.
facilitaire diensten overheden

Voor overheden

De Blue Groep is partner voor diverse overheden voor o.a. het schoonmaken van winkelcentra, het schoonmaken van stranden, kauwgom verwijderen en gladheidsbestrijding.
facilitaire diensten vastgoed vve

Voor vastgoed en VvE's

De Blue Groep is partner voor diverse vastgoedorganisaties en VvE’s. Met bekwaam personeel houden wij o.a. portieken en parkeerdekken schoon, bieden we storingsdiensten voor liften en hebben we een een 24/7 calamiteiten dienst voor storm-, brand- en waterschade.

Glas- en gevelreiniging

De Blue Groep heeft alle middelen in huis voor professionele glasbewassing en gevelreiniging: van aanhangers met osmosewater tot verschillende hoogwerkers. Onze medewerkers werken streeploos, snel en veilig.

Meer informatie

Bekijk de video

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem direct contact op

Nieuws & vacatures

Van onze facilitaire activiteiten

Schoonmaakmedewerker (m/v)

Amsterdam | 6-12 uur per week | Vast

Voor een fastfoodrestaurant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een (ervaren) schoonmaakmedewerker. Je voert verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen,…

Objectleider schoonmaak (m/v)

Warmenhuizen | 38 uur per week | Vast

Wat zoeken wij? Voor een opdrachtgever in Warmenhuizen zijn wij op zoek naar een Objectleider. Als Objectleider geef je in…

Schoonmaakmedewerker (m/v)

Dinteloord | 25 uur per week | Vast

Wat zoeken wij? Voor een opdrachtgever in Dinteloord zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Het is jouw…

Keetdame / heer (m/v)

Amstelveen | 20 uur per week | Vast

Wat zoeken wij? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een  ‘Keetdame / heer’ voor een project in Amstelveen….

vca
vcu

Copyright © 2019 · Blue Holding BV