Informatie voor werkgevers

 • Passende plaatsingen
 • Garantiedag
 • Plaatsing binnen 1 dag
 • Vast aanspreekpunt
 • Personeel met PBM’s
 • Huisvesting personeel
 • Specialist in verloning
 • 24/7 bereikbaar

Uitzenden

Wel de krachten, maar niet de lasten? Een uitzendkracht is zeer snel geregeld. Erg makkelijk als u medewerkers voor een bepaalde tijd nodig hebt zonder een salarisadministratie te hoeven voeren.
werving & selectie

Werving & selectie

Blue kan de werving en selectie van geschikte kandidaten voor uw bedrijf uit handen nemen. Dit scheelt u tijd, energie en geld. Geef ons de wensen en eisen aan en wij gaan direct voor u aan de slag om de juiste kandidaten te vinden.
detachering

Detacheren

Een flexibele oplossing voor langere tijd. Wel de lusten maar niet de lasten.
loonstroken werknemers

Payroll

Geen administratieve rompslomp en geen formele werkgeversrol bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers. Via onze Payroll diensten is dit te realiseren.
InHouse

Inhouse

Onze personeelsadviseurs werken bij u ‘inhouse’, dat wil zeggen op uw locatie. Exclusief voor u. Hierdoor is de Inhouse personeelsadviseur optimaal op de hoogte van uw bedrijf.

Poolmanagement

Voor iedere onverwachte uitval van personeel is er bij gebruik van poolmanagement een back-up beschikbaar waardoor u uw personeelsbezetting altijd op het juiste niveau houdt.

Uitzenden

Dus eerst op uitzendbasis met de werknemer in zee gaan en daarna pas in vaste dienst. Uw personeelskosten houdt u op deze manier flexibel. Daarnaast geeft deze werkwijze u de gelegenheid om de proeftijd te verlengen en zodoende de persoon in de functie beter te kunnen beoordelen.

Door gebruik te maken van onze uitzendkrachten kunt u veel tijd, negatieve energie en kosten besparen. Denk bijvoorbeeld aan het moeten doorbetalen van loon bij ziekmelding en de begeleiding van de Wet Verbetering Poortwachter, advocaatkosten of afkoopregelingen. Met al deze zaken heeft u tijdens de uitzendperiode niets van doen.

Wist u dat u iemand gedurende 78 weken kunt uitzenden?

Contact

 

In tijden van onzekere economische groei kan het raadzaam zijn het product ‘uitzenden’, naast het opvullen van tijdelijke vacatures, ook in te zetten voor opdrachten voor onbepaalde tijd.

Het werven en selecteren van vast personeel

Wij nemen de gehele of delen van de werving en selectieprocedure van u over. Van het samenstellen van het functieprofiel, het plaatsen van de media-advertentie en/of het plaatsen van de vacature op diverse internetsites, de selectie van de meest geschikte kandidaten tot en met het voorstellen. En de hele administratieve afhandeling doen we er ook bij.

Neem contact op

Detacheren

Gedetacheerde medewerkers hebben door deze contractvorm meer zekerheid en dus absoluut meer binding met uw organisatie dan de (tijdelijke) uitzendkrachten.

Detacheren bespaart u de kosten inzake vaste bijdragen en premies aan branche-organisatie gerelateerde pensioenen en arbeidsvoorwaarden die alleen voor het vaste personeel gelden. U betaalt minder premie aan zaken die gerelateerd zijn aan uw bedrijfsloonsom zoals ziektewet, WAO-gat en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Tot slot: u bent en blijft flexibel. Het in vaste dienst nemen na einde contract kan namelijk altijd nog.

Contact

 

Wanneer u uw personeel wilt binden aan uw organisatie, dan kunt u voor opdrachten voor bepaalde tijd het beste gebruik maken van het product ‘detacheren’.

Payroll

Sinds een aantal jaren neemt de vraag naar payrollservice vanuit het bedrijfsleven sterk toe. Doordat de sociale regelgeving complex is, besteden bedrijven de administratieve rompslomp rond tijdelijk personeel liever uit. Bovendien zijn ze op deze manier van de formele werkgeversrol af. Blue neemt deze rol graag van u over. Wij doen dit al jaren op grote schaal voor veel verschillende organisaties. Hierdoor zijn wij goed uitgerust om zowel incidentele verloningen als veel grote complexere projecten vlot en efficiënt te laten verlopen.

 • Geen administratieve rompslomp.
 • Geen formele werkgeversrol bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.
 • U wordt in staat gesteld projectmatig werknemers in te zetten.
 • Variabele loonkosten, u betaalt alleen de uren die de medewerker werkt.
Contact

Inhouse

Onze personeelsadviseurs werken bij u ‘inhouse’, dat wil zeggen op uw locatie. Exclusief voor u. Hierdoor is de inhouse personeelsadviseur optimaal op de hoogte van uw bedrijf. De personeelsadviseur kan op uw locatie nog beter de juiste mensen inzetten en meer direct op uw wensen anticiperen.

De benodigde instroom wordt op locatie gepland en gerealiseerd en de kwaliteit van de uitzendkrachten wordt gewaarborgd. Ook worden de introductie en de begeleiding van de uitzendkracht op de werkplek op de meest adequate wijze uitgevoerd. Bij bedrijven in een productie- of logistieke omgeving is het reeds bewezen dat het inhouse concept kostenbesparend werkt en zorgt voor een maximale performance van uw flexlaag.

Contact

 

Inhouse biedt u een structurele oplossing voor uw
flexibele vraag naar arbeid.

Poolmanagement

Voor iedere onverwachte uitval van personeel is er bij gebruik van poolmanagement een back-up beschikbaar waardoor u uw personeelsbezetting altijd op het juiste niveau houdt. Ook indien uw bedrijf een piekmoment ervaart, zal ons poolmanagement de meest optimale invulling geven aan uw behoefte, omdat de ervaren flexkrachten direct op de werkplek inzetbaar zijn.

Wanneer kiest u voor poolmanagement?

 • Wanneer u altijd over het juiste aantal vakkundige mensen wilt beschikken.
 • Wanneer u flexibele werknemers zoekt die niet alleen kwalitatief goed werk leveren, maar ook kwantitatief.
Contact

 

Het beheren, coördineren en inplannen van een vaste groep ervaren flexkrachten, die direct productief zijn.

logo-VRO
logo-NEN4400
logo-SNA
logo-abu

Copyright © 2019 · Blue Holding BV