Facilitair Schoonmaak

Ervaren facilitaire medewerkers

Kantoren

De Blue Groep is specialist in het schoonmaken en schoon houden van kantoren en andere bedrijfsruimtes. Met een team vakbekwaam personeel houden we ieder object schoon.

Openbare ruimtes

De Blue Groep wordt door gemeentes en winkeliers in gezet om winkelcentra, openbare ruimten en parken schoon te houden.
schoonmaak-strand

Stranden

De Blue Groep zorgt er voor dat de Westlandse stranden dagelijks worden schoongemaakt.
De Blue Groep maakt schoon bij evenementen en campings

Evenementen en campings

Tijdens evenementen en op campings houdt de Blue Groep het terrein en de ruimtes schoon en leefbaar. De gasten ervaren een schone en nette omgeving als zeer prettig.
blue-groep-glazenwassen-glas-en-gevelreiniging

Glas- en gevelreiniging

De Blue Groep heeft alle middelen in huis voor professionele glasbewassing en gevelreiniging: van aanhangers met osmosewater tot verschillende hoogwerkers.
facilitaire diensten vastgoed vve

Voor vastgoed en VvE's

De Blue Groep is partner voor diverse vastgoedorganisaties en VvE’s. Met bekwaam personeel houden wij o.a. portieken en parkeerdekken schoon, bieden we storingsdiensten voor liften en hebben we een een 24/7 calamiteiten dienst voor storm-, brand- en waterschade.

Vloeronderhoud

Onze deskundige medewerkers zorgen voor optimaal schoonmaak en onderhoud van iedere vloer.

Schoonmaak kantoren / bedrijfsruimtes

De Blue Groep is een vakspecialist op het gebied van dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud in o.a. kantoren, scholen, fabrieken en andere bedrijfsruimtes. Met ervaren en geschoold schoonmaakpersoneel onderhouden we zowel kleine bedrijfsruimtes als hele grote objecten zoals overheden en grote schoolcomplexen. Door efficiënt werken kan de Blue Groep scherpe tarieven bieden.

Tip:  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw object.

Contact

 

Schoonmaak openbare ruimtes

Winkelcentra, openbare ruimten en parken hebben last van vervuiling en volle prullenbakken. Winkeliers stellen uiteraard prijs op een schoon winkelcentrum met de juiste schone en representatieve uitstraling. Ook openbare ruimtes en een groen park vol met zwerfvuil is niet zoals het hoort.

Want wat is er tenslotte voor iedereen van belang? Een schone en prettige omgeving waar iedereen zich prettig bij voelt. De Blue Groep wordt door diverse winkelcentra en gemeenten ingezet om de openbare ruimtes schoon te houden.

Tip:  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw object.

Contact

Schoonmaak stranden

Tijdens het seizoen komen wij na het vertrek van de dagjesmensen in actie en maken het strand van het Westland schoon.

Met een ploeg medewerkers en de inzet van groot materiaal zoals shovels en beachcleaners wordt de vervuiling aangepakt en wordt er voor gezorgd dat het strand er weer piekfijn bijligt. Openbare prullenbakken worden geleegd en van nieuwe plastic zakken voorzien. Parkeerterreinen en opgangen naar het strand worden geveegd en het strand zelf wordt in zijn geheel behandeld zodat alle vervuiling – ook vlak onder het zand – wordt verzameld en afgevoerd.

Ook buiten het seizoen wordt het strand bezocht door recreanten. Ook in die periode zorgen wij voor een schoon strand. 7 Dagen per week. Het gehele jaar door.

Contact

Schoonmaak evenementen en campings

Tijdens evenementen en op campings is het van belang sanitaire voorzieningen en openbare ruimtes goed schoon te houden en het afval te managen. De Blue Groep zal met ervaren personeel de voorzieningen perfect schoonhouden. Daarnaast worden afvalbakken op strategische plekken neergezet en het terrein continue schoongehouden door onze enthousiaste medewerkers. De Blue Groep zorgt er voor dat de gasten van uw evenement of camping een nette en schone beleving hebben en graag bij u terugkomen.

Opdrachtgevers zijn onder andere de gemeente Westland, ID&T en diverse sportevenementen.

Tip:  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw evenement of camping.

Contact

De Blue Groep maakt schoon bij evenementen en campings

Vloeronderhoud

Een mooie, schone en gladde vloer kan een eyecatcher zijn voor uw bedrijf. De entree-, zaal- of showroomvloer heeft een representatieve functie. Harde vloeren hebben een lange levensduur en zijn bestendiger tegen bevuiling. Deze vloeren moeten dan wel dagelijks en periodiek behandeld worden met verschillende behandelingstechnieken.

Onze deskundige medewerkers zorgen voor optimaal onderhoud met hoogwaardige materialen om vroegtijdige slijtage te voorkomen.

  • Reinigen van tapijten en vloerbedekking
  • Verwijderen  / aanbrengen van waslagen op linoleum
  • Machinaal schrobben en zuigen van harde vloeren
  • Renoveren, schuren, polijsten, kristalliseren en impregneren van natuurstenen vloeren
  • Machinaal vegen van parkeergarages en terreinen
Contact

Copyright © 2021 · Blue Holding BV