Facilitaire diensten voor overheden

De Blue Groep levert facilitaire diensten voor diverse overheden, zoals gemeentes en Rijkswaterstaat. Denk hierbij aan het schoonmaken van stranden, winkelcentra, kauwgom verwijderen of gladheidsbestrijding.

Openbare ruimtes

De Blue Groep wordt door gemeentes en winkeliers in gezet om winkelcentra, openbare ruimten en parken schoon te houden.
schoonmaak-strand

Schoonmaak strand

De Blue Groep zorgt er voor dat de Westlandse stranden dagelijks worden schoongemaakt.

Gladheidsbestrijding

Voor dag en dauw komt de Blue Groep in actie met strooi- en ander materiaal om de wegen weer snel begaanbaar en veilig te maken.
kauwgom-verwijderen-winkelcentra-openbare-ruimtes

Kauwgom verwijderen

Vervuiling van openbare ruimtes door kauwgom wordt grondig en adequaat aangepakt door de Blue Groep.

Schoonmaak openbare ruimtes

Winkelcentra, openbare ruimten en parken hebben last van vervuiling en volle prullenbakken. Winkeliers stellen uiteraard prijs op een schoon winkelcentrum met de juiste schone en representatieve uitstraling. Ook openbare ruimten en een groen park vol met zwerfvuil is geen gezicht.

Want wat is er tenslotte voor iedereen van belang? Een schone en prettige omgeving waar iedereen zich prettig bij voelt. De Blue Groep wordt door diverse winkelcentra en gemeenten ingezet om de openbare ruimtes schoon te houden.

Tip: Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw object.

Contact

Schoonmaak stranden

Tijdens het seizoen komen wij na het vertrek van de dagjesmensen in actie en maken het strand van het Westland schoon.

Met een ploeg medewerkers en de inzet van groot materiaal zoals shovels en beachcleaners wordt de vervuiling aangepakt en wordt er voor gezorgd dat het strand er weer piekfijn bijligt. Openbare prullenbakken worden geleegd en van nieuwe plastic zakken voorzien. Parkeerterreinen en opgangen naar het strand worden geveegd en het strand zelf wordt in zijn geheel behandeld zodat alle vervuiling – ook vlak onder het zand – wordt verzameld en afgevoerd.

Ook buiten het seizoen wordt het strand bezocht door recreanten. Ook in die periode zorgen wij voor een schoon strand. 7 Dagen per week. Het gehele jaar door.

Contact

schoonmaak-strand

Gladheidsbestrijding

U staat er vaak niet bij stil maar voordat u vertrekt naar uw dagelijkse werkzaamheden zijn de doorgaande wegen veelal al vrij van ijzel en sneeuw. Ook hierin is de Blue Groep gespecialiseerd. Voor dag en dauw komen wij in actie met strooi- en ander materiaal om de wegen weer snel begaanbaar en veilig te maken.

Buiten de gemeentelijke en provinciale wegen zijn wij tevens verantwoordelijk voor parkeerterreinen bij particuliere ondernemingen en – niet onbelangrijk – de terreinen bij ziekenhuizen. Ook voor deze dienst staan wij altijd paraat. Dag en nacht gedurende 7 dagen per week.

Contact

Kauwgom verwijderen

Wat is volksvijand nummer 1 in winkelcentra en openbare ruimten? Juist. Kauwgom. Want wie wil er tenslotte thuiskomen met zo’n vies plakkerig geheel onder zijn of haar schoenen wat zo vervelend aan uw tapijt vastplakt? Niemand.

En daar zijn wij voor. Om dat te voorkomen. Want deze vervuiling wordt grondig en adequaat aangepakt door de Blue Groep.
Contact

kauwgom-verwijderen-winkelcentra-openbare-ruimtes

Copyright © 2021 · Blue Holding BV