Glas- en gevelreiniging

 • Eigen wagenpark
 • Eigen hoogwerkers
 • Mobiele units
 • Hogedrukreiniging
 • Osmosewater
 • Gekwalificeerde medewerkers
 • Specialistische schoonmaak
 • Veilig werken
blue-groep-glazenwassen-glas-en-gevelreiniging

Glasbewassing

Glas is meer dan alleen materiaal. Het geeft inzichten en verschaft licht. Glas is de corridor tussen binnen en buiten. Schone ramen zijn hierbij de belangrijkste voorwaarden.
gevelreinigen-den-haag-zoetermeer-rijswijk-zuid-holland

Gevelreiniging

De Blue Groep heeft specialisme in huis voor uw gevel- en dakonderhoud. Met ervaren medewerkers en eigen materieel kan de Blue Groep grote en kleine opdrachten uitvoeren tot elke hoogte.

Bekijk de video

In een korte video laten we u in vogelvlucht onze glas- en gevelreiniging en aanverwante diensten zien. De video duurt 2 minuten.

Gevel impregneren

Het impregneren van uw gevel voorkomt doorslag van vocht en lost problemen met schimmel op. Afhankelijk van de ondergrond en vochtbelasting wordt de juiste impregneer gekozen voor de te behandelen oppervlakken.

Hogedrukreiniging

Met een hogedrukreiniger worden vlekken, schimmels en algen op een effectieve wijze verwijderd. Verweerde muren, daken en gallerijen zien er weer uit als nieuw wanneer deze worden gereinigd onder hoge druk.

Onderhoud dakgoten

Door de opeenhoping van vuil kunnen verstoppingen en lekkages in uw dakgoot ontstaan. Het is dus noodzakelijk om de dakgoot altijd goed schoon te houden. Zo moet u mos, gras, zand en aarde regelmatig verwijderen om van een goede waterafvoer verzekerd te zijn.

Gevelrenovatie

Wanneer de gevel van de woning of het gebouw in slechte staat verkeert, loopt u het risico op vocht en schimmels. Voorkom deze problemen en investeer bijtijds in gevelrenovatie.

Graffiti verwijderen

Het verwijderen van graffiti is een zeer vervelende klus. De Blue Groep kan gevels en andere objecten die ontsierd zijn eenvoudig voor u reinigen. Graffiti op beton, glas of hout? Wij kunnen iedere ondergrond voor u onder handen nemen en de graffiti snel en vakkundig verwijderen.

Verf- en schilderwerken

De Blue Groep kunt u ook inschakelen als schildersbedrijf en biedt u hoogwaardig schilderwerk, zowel voor binnen als buiten. Onze schilders beschikken over de benodigde kennis en over het beste materiaal.

Bekijk de video

In deze korte video laten we u in vogelvlucht onze glas- en gevelreiniging en aanverwante diensten zien. De video duurt 2 minuten.

Heeft u genoeg gezien en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Glasbewassing

Erkende glazenwassers voor de regio Den Haag

Glas is meer dan alleen materiaal. Het geeft inzichten en verschaft licht. Glas is de corridor tussen binnen en buiten. Schone ramen zijn hierbij de belangrijkste voorwaarden.

U wilt natuurlijk dat het glas van uw pand er schoon uitziet. De Blue Groep is gespecialiseerd in glasbewassing en maakt hierbij gebruik van osmosewater. Dat is water waaruit verontreinigingen zoals bacteriën, kalk, chloor, zouten en metalen is verwijderd waardoor bij opdroging van druppels er geen sporen op uw raam achterblijven.

Wij reinigen het glas van kleine en grote gebouwen met de uiterste zorg. Wij zijn in het bezit van diverse hoogwerkers en glazenwassystemen. We hebben tientallen mobiele units met tuckerpool- en hogedruksystemen.

“Met complete installaties en hoogwerkers voldoen wij aan alle regelgeving”

Glazenwassers voor iedere hoogte

Er zijn de laatste jaren veel regels veranderd op het gebied van glasbewassing. Dit heeft onder andere te maken met de ARBO-regels die in Nederland gelden. Afhankelijk van de situatie wassen onze glazenwassers uw ramen op de volgende manieren:

Glazenwassen met ladder

Voor het wassen en reinigen van gebouwen en objecten die lager dan 8 meter zijn gebruiken wij een ladder. Wij beschikken over zowel houten als aluminium ladders. De weersomstandigheden bepalen welk materiaal wij vervolgens inzetten. Bij harde windstoten is een houten ladder bijvoorbeeld stabieler.

Glazenwassen met hoogwerker

Voor het wassen van gebouwen of objecten hoger dan 15 meter gebruiken wij onze eigen hoogwerkers. Omdat ieder gebouw een andere hoogte heeft zullen wij altijd eerst bekijken welke installatie het beste geschikt is.

Op zoek naar een glazenwasser?

De Blue Groep heeft ruim 200 glazenwassers en schoonmakers voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we complete schoonmaakservice aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig. Neem direct contact op!

Contact

blue-groep-glazenwassen-glas-en-gevelreiniging

Gevelreiniging

Laat uw gevel professioneel reinigen

Het reinigen van uw gevel kan nodig zijn na vervuiling door weersinvloeden. Met de gevelreiniging service van Van Loenen Facilitair kunt u uw vastgoed beschermen voor de toekomst en dure gevelrenovaties voorkomen.

Onze werkwijze

Een gevel kunt u op verschillende manieren laten reinigen met bijvoorbeeld water- of straaltechniek. Het is hierbij erg belangrijk dat de gevel de tijd krijgt om schoon te worden en de druk of het straalmiddel aan de ondergrond wordt aangepast. Zo voorkomt u schade aan het steen of voegwerk.

“Afhankelijk van het soort gevel bieden we u altijd de beste gevel reinigingstechniek”

De hogedrukreinigers die wij gebruiken hebben allemaal een regelbare druk van 10 tot 300 bar. Voor elk soort vervuiling en ondergrond is er een gevelreiniger beschikbaar. Wij gebruiken alleen de beste gevel reinigingsapparatuur en garanderen u altijd een perfect resultaat.

Hoe we uw gevel het beste kunnen reinigen?

De Blue Groep heeft ruim 200 gevelspecialisten en schoonmakers voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we compleet gevelonderhoud aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig.

Contact

Gevel impregneren

Voorkom doorslag en schimmel aan uw gevel

Het impregneren van uw gevel voorkomt doorslag van vocht en lost problemen met schimmel op. Afhankelijk van de ondergrond en vochtbelasting wordt de juiste impregneer gekozen voor de te behandelen oppervlakken.

Impregneren tegen weersinvloeden

Wij werken uitsluitend met de nieuwste gevelimpregneer soorten. De nieuwste impregneer beschermt de gevel aan de buitenkant tegen weersinvloeden en laat het oude vocht verdampen. Hiermee voorkomen wij vochtschade en kunnen wij u maar liefst 10 jaar garantie garanderen.

“Wij voorkomen vochtschade en bieden maar liefst 10 jaar garantie!”

Hoe we uw gevel het beste kunnen impregneren?

De Blue Groep heeft ruim 200 gevelspecialisten en schoonmakers voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we compleet gevelonderhoud aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig.

Contact

Hogedrukreiniging

Effectief en milieuvriendelijk reinigen

Al jaren hebben wij kennis op het gebied van hogedrukreiniging. Hogedrukreinigingswerkzaamheden worden alleen uitgevoerd door medewerkers die over het hogedrukreinigings certificaat van SVS beschikken.

Vlekken, schimmels en algen effectief verwijderen
Met een hogedrukreiniger worden vlekken, schimmels en algen op een effectieve wijze verwijderd. Verweerde muren, daken en gallerijen zien er weer uit als nieuw wanneer deze worden gereinigd onder hoge druk. Wij werken met de meest moderne apparatuur en nieuwste technieken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

“Ieder oppervlak gereinigd met de meest moderne hogedrukreinigers”

Millieuvriendelijk reinigen

Door de toepassing van water kan deze werkwijze zeer schoon genoemd worden. Schoonmaken met een hogedrukreiniger is dus een milieuvriendelijke oplossing.

Zo kiest u voor professionele hogedrukreiniging

De Blue Groep heeft ruim 200 schoonmakers voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we complete schoonmaakservice aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig.

Contact

Onderhoud van dakgoten

Verstoppingen en lekkages voorkomen

Door de opeenhoping van vuil kunnen verstoppingen en lekkages in uw dakgoot ontstaan. Het is dus noodzakelijk om de dakgoot altijd goed schoon te houden. Zo moet u mos, gras, zand en aarde regelmatig verwijderen om van een goede waterafvoer verzekerd te zijn. De onderhoudsservice van de Blue Groep kunt u op contractbasis afsluiten.

Kenmerken van een vervuilde dakgoot:

 • Een toename van het aantal muggen bij uw dakgoot is een indicatie van een vervuilde dakgoot.
 • Als er onkruid of gras in de dakgoot groeit, is dat een duidelijke aanwijzing dat de afwatering niet goed kan functioneren.
 • Overstroming van de dakgoot bij een zware regenbui. Het water kan niet goed afgevoerd worden.
 • Zichtbare vochtplekken aan de onderkant van de dakgoot vertellen u dat de goot last heeft van lekkages.

Wanneer moet u uw dakgoten laten schoonmaken?

De Blue Groep heeft ruim 200 schoonmakers voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we complete schoonmaakservice aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig. Neem direct contact op.

Contact

Gevelrenovatie

Reinigen en restaureren van uw gevel

Bij een totale gevelrenovatie reinigen en restaureren wij de gevel van de woning of gebouw in zijn geheel. De gevel wordt voorzien van nieuw en duurzaam voegwerk zodat hij weer jaren vooruit kan en volledig beschermd is tegen weersinvloeden.

Waarom gevelrenovatie?

Wanneer de gevel van de woning of het gebouw in slechte staat verkeert, loopt u het risico op vocht en schimmels. Voorkom deze problemen en investeer bijtijds in gevelrenovatie. Daarbij is de gevel het visitekaartje van uw woning of pand en helpt het de waarde van uw object te behouden.

“Verkeerd uw gevel in slechte staat? Neem dan direct contact met ons op”

Uw gevel weer als nieuw, zonder zorgen

Natuurlijk kijkt u op tegen het renoveren van uw gevel. Eerst de kostenbegroting, dan de planning en het materiaal inkopen en dan het volledige object in de steigers zetten. Daarom rekent u op de Blue Groep. Want de gehele gevelrenovatie regelen wij voor u, van begin tot het eind.

Hoe we uw gevel het beste kunnen renoveren?

De Blue Groep heeft ruim 200 gevelspecialisten voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we complete gevelrenovatie aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig.

Contact

Graffiti verwijderen

Snel en vakkundig graffiti verwijderen

Het verwijderen van graffiti is een zeer vervelende klus. De Blue Groep kan gevels en andere objecten die ontsierd zijn eenvoudig voor u reinigen. Graffiti op beton, glas of hout? Wij kunnen iedere ondergrond voor u onder handen nemen en de graffiti snel en vakkundig verwijderen.

Graffiti voorkomen

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, maar dat is niet altijd mogelijk. Om de vandalen toch een stapje voor te zijn, kunnen wij de muren van uw object voorzien van een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat wanneer er opnieuw graffiti wordt aangebracht deze nog sneller is te verwijderen.

“Graffiti sneller verwijderen door het aanbrengen van een speciale coating”

Heeft u last van graffiti?

Dan wilt u dit waarschijnlijk snel laten verwijderen. De ruim 200 gevelspecialisten en schoonmakers van de Blue Groep staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Zo kunt u altijd rekenen op een uitstekende service en het accuraat laten verwijderen van de graffiti. Wij helpen u graag vakkundig.

Contact

Verf- en schilderwerken

Vakkundige en erkende schilders

De Blue Groep kunt u ook inschakelen als schildersbedrijf en biedt u hoogwaardig schilderwerk, zowel voor binnen als buiten. Onze schilders beschikken over de benodigde kennis en over het beste materiaal. Laat u altijd eerst goed voorlichten door een van onze erkende schilders.

Binnen- en buitenschilderwerk

Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk beschikken wij over ervaren teams van schilders. Zo kunnen we een project snel en secuur opleveren. Wij kunnen uw schilderwerk zowel van binnen als van buiten er weer als nieuw uit laten zien. Uw huis of pand ziet er daarna weer als nieuw uit.

“Laat uw schilderwerk uitvoeren door een professional”

Persoonlijk advies

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over de diensten van schildersbedrijf de Blue Groep? Met een deskundig team van ervaren schilders helpen wij bedrijven, instellingen, corporaties en VVE’s in de regio Den Haag.

Contact

Voeg en metselwerk

Uw gevel door professionals laten voegen en metselen

Stevigheid en duurzaamheid van een gevel valt of staat uiteraard met de kwaliteit van het voeg- en metselwerk. Aan de hand van de steensoort wordt de mortel gekozen die er het beste bij past. De Blue Groep is gespecialiseerd in alle soorten voeg- en metsel werkzaamheden en kan u de benodigde service verlenen.

Van ambachtelijk voegwerk tot platvol-, knip- en snijvoegen

Voor het metselen en voegen van een muur gebruiken wij uitsluitend het nieuwste apparatuur. Op deze manier kunnen wij vrijwel iedere steensoort eenvoudig metselen en voegen in een kleur naar uw keuze. Voor iedere stijl een passende manier van voegen: van ambachtelijk voegwerk tot platvol-, knip- of snijvoegen.

“Iedere steensoort voegen en metselen in een kleur naar keuze”

Uw gevel laten voegen of metselen?

De Blue Groep heeft de beste gevelspecialisten voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we compleet gevelonderhoud aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig.

Contact

Copyright © 2021 · Blue Holding BV