Nieuws

Good job Anna en Svetlana!

21 februari 2024

Het is tijd voor een nieuwe editie van onze serie ‘Good Job’.
Vandaag willen we jullie voorstellen aan twee geweldige collega’s: Anna en Svetlana.
Anna en Svetlana zijn twee jaar geleden naar Nederland gekomen om te ontsnappen aan de oorlog in Oekraïne. Ze hebben hier warmte en steun gevonden, en we zijn al anderhalf jaar blij met hen bij Blue Groep. Ze werken allebei in de schoonmaak, in hetzelfde team als onze geweldige manager Danny, die vandaag langskwam om hen te feliciteren en hun contracten te overhandigen.
Anna is een vrolijke en verantwoordelijke vrouw, echt het hart van het team. Ze houdt van haar werk en doet het altijd op haar best. Daarom hebben we haar een contract aangeboden bij Blue Groep.
Ook is ze een liefhebbende moeder van twee zoons. In haar vrije tijd geniet ze van quality time met haar gezin en gaat ze graag naar musea.
Svetlana is ook een aardige en hardwerkende collega. Ze zet zich altijd volledig in en doet haar werk met passie. Net als Anna heeft ook zij nu een contract bij Blue Groep gekregen, en daar zijn we erg blij mee. Svetlana houdt van sporten, brengt tijd door met haar gezin en ze ontdekt graag nieuwe steden in Nederland.
We zijn ontzettend blij dat we zulke professionele en vriendelijke mensen in ons team hebben. Jullie zijn altijd welkom bij Blue Groep, dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie.

Copyright © 2021 · Blue Holding BV