Werken bij Blue

Word jij onze nieuwe collega?

Succes begint met mensen, met ambities, met jou. Want als jij ondernemend bent, focus hebt en op een andere manier naar gebaande paden kijkt, dan zouden jij en Blue wel eens een goede match zijn!

De Blue Groep heeft een krachtig backoffice met ervaren en enthousiaste professionals. Voor onze backoffice zijn we geregeld op zoek naar de allerbeste kandidaten die bij onze organisatie passen.

Bekijk hieronder onze interne vacatures.

Onze interne vacatures

Zijn wij op zoek naar jou?

Orderpicker (m/v)

Westland | 40 uur per week | Vast

Wat verwachten wij van jou? Jij begrijpt dat er geen tijd te verliezen is bij het verwerken van de producten….

Elektromonteur (m/v)

Den Haag | 40 uur per week | Vast

Als ‘Elektromonteur’ bestaan je taken voornamelijk uit het geheel zelfstandig uitvoeren van afwisselende opdrachten in het installeren, repareren en onderhouden…

Over de Blue Groep

Bij Blue krijg je de ruimte om je ambities waar te maken. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of deze een nieuwe impuls wilt geven, bij ons krijg jij de kans om jezelf te bewijzen. Onze mensen maken Blue ‘a great place to work’: een plek waar mensen de ruimte krijgen zich te ontplooien, ideeën gerealiseerd worden en kennis wordt gedeeld.

De Blue Groep houdt zich enthousiast bezig met dienstverlening waaronder: Uitzenden, Detacheren en Werven en Selecteren in diverse branches van Technisch- en Productiepersoneel tot en met Agro personeel, Schoonmaak van kantoren en bedrijfspanden, Glas- en gevelreiniging, Facilitaire dienstverlening, Ongedierte bestrijding en Webwinkels. Bij Blue staat alles in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Blue biedt jou een compleet aanbod; een passend salaris in een functie binnen een bedrijf met een lange termijn focus en daardoor kans op langdurig werk. Persoonlijke aandacht en begeleiding is wat je van Blue kunt verwachten Daarnaast zijn er bij Blue opleidingsmogelijkheden.