Werken bij Blue

Word jij onze nieuwe collega?

Succes begint met mensen, met ambities, met jou. Want als jij ondernemend bent, focus hebt en op een andere manier naar gebaande paden kijkt, dan zouden jij en Blue wel eens een goede match zijn!

De Blue Groep heeft een krachtig backoffice met ervaren en enthousiaste professionals. Voor onze backoffice zijn we geregeld op zoek naar de allerbeste kandidaten die bij onze organisatie passen.

Bekijk hieronder onze interne vacatures.

Onze interne vacatures

Zijn wij op zoek naar jouw?

Recruiter (m/v)

Rijswijk | 40 uur per week | Vast

Als jij plezier haalt uit contacten met mensen en zelf blij wordt als je een ander ook blij kan maken,…

Over Blue Groep

Bij Blue krijg je de ruimte om je ambities waar te maken. Als je aan het begin van je carrière staat of deze bij ons een nieuwe richting wilt geven, krijg je de kans om jezelf te bewijzen. Onze mensen maken van Blue “een geweldige plek om te werken”, een plek waar mensen de kans krijgen om zichzelf te ontdekken en te groeien, ideeën worden gerealiseerd en kennis wordt gedeeld.

De Blue Groep houdt zich bezig met dienstverlening als uitzenden, detacheren, werven en selecteren. Zij zijn werkzaam in diverse branches zoals ongediertebestrijding, webshops, agrarisch en technisch personeel tot productie, ook schoonmaak van kantoorruimtes, ramen en gevels. Bij Blue ligt de focus op het verlichten van de last van onze klanten.

Blue biedt je een compleet pakket, een passende baan met een passend salaris, met een lange termijn focus binnen het bedrijf. Van Blue is persoonlijke aandacht en begeleiding te verwachten, verder zijn er educatieve mogelijkheden die tot groei kunnen leiden.

Copyright © 2021 · Blue Holding BV