Facilitaire diensten voor vastgoed en VvE

De Blue Groep is partner voor diverse vastgoedorganisaties en VvE’s. Met bekwaam personeel houden wij o.a. portieken en parkeerdekken schoon, bieden we storingsdiensten voor liften en hebben we een een 24/7 calamiteiten dienst voor storm-, brand- en waterschade.

schoonmaken-portieken-vve-vastgoed

Schoonmaken portieken

De openbare ruimtes, trappenhuizen en liften van diverse complexen worden periodiek door de Blue Groep schoongemaakt.
blue-groep-glazenwassen-glas-en-gevelreiniging

Glasbewassing

Glas is meer dan alleen materiaal. Het geeft inzichten en verschaft licht. Glas is de corridor tussen binnen en buiten. Schone ramen zijn hierbij de belangrijkste voorwaarden.
schoonmaken-parkeergarage-parkeerdek-vve-vastgoed

Parkeerdekken

Voor diverse complexen onderhouden we de parkeerdekken. Periodiek wordt het parkeerdek schoongemaakt zodat alles er schoon en netjes uit ziet.
groenvoorziening-vve-vastgoed-onderhoud

Groenvoorziening

De Blue Groep is verantwoordelijk voor groenvoorziening bij o.a. openbare ruimten, parkeerterreinen, woningen in de verkoop of verhuur.
technisch-personeel

Technisch onderhoud

Een huismeester via de Blue groep heeft veel voordelen. Denk aan de juiste kennis en ervaring, vervanging bij ziekte en vakantie en een organisatie waar zowel u als klant en de huismeester op kan terugvallen.

Calamiteiten service

Voor alle professionele opdrachtgevers zoals woningbouwcorperaties, bedrijven, scholen, zorginstellingen, gemeenten en VvE’s staan onze bevlogen calamiteitenmedewerkers te allen tijde klaar mochten er zich noodgevallen of calamiteiten voordoen.

Vastgoedonderhoud

Een andere visie op vastgoedonderhoud

Als makelaar, VVE, woningcorporatie of vastgoedbeheerder wilt u graag dat uw panden schoon zijn en goed onderhouden worden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn op het gebied van schoonmaak & glas- en gevelreiniging. Daarbij fungeren wij tegelijkertijd als opzichter die schade aan uw vastgoed signaleert en rapporteert. Dat kan u behoorlijk veel geld besparen!

Optimaal ontzorgen

Als u meerdere gebouwen tegelijkertijd beheert kunt u niet wekelijks ieder pand controleren. Dan is het goed om te weten dat Van Loenen Facilitair dit wel doet. Tijdens onze schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden houden wij structureel uw panden in de gaten.

Naast het reguliere schoonmaakwerk kunnen wij dakgoten legen en inspecteren. Signaleren onze medewerkers een probleem, dan brengen wij u hier direct van op de hoogte zodat u actie kunt ondernemen. Bij kleine reparaties kunt u erop rekenen dat wij deze direct uitvoeren, zo hoeft dus niet voor ieder klein puntje de hoofdopzichter weer te worden ingeschakeld. “Kleine reparaties aan uw vastgoed nemen we direct mee, zo besparen we tijd en kosten”

Onderhoudswerkzaamheden

U kunt bij de Blue Groep o.a. terecht voor:

 • Schoonmaak / onderhoud trappenhuizen
 • Schoonmaak / onderhoud portieken
 • Schoonmaak / onderhoud gallerij
 • Glasbewassing
 • Vloeronderhoud
 • Technisch onderhoud
 • Schilderwerkzaamheden
 • Onderhoud bestrating rondom object
 • Onderhoud groenvoorziening
 • Calamiteiten service (bij o.a. brand-, storm- en waterschade)

Dit is slechts een greep van de werkzaamheden die wij voor u uit handen kunnen nemen. Alles kan in overleg.

Vastgoedonderhoud op maat

Samen met onze objectleider bepaalt u welke schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden u door onze vaste medewerkers wilt laten uitvoeren. Daarbij gaat het zowel om regulier als aanvullend werk. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van tegelwanden en het periodiek onderhouden van kozijnen. Uiteraard controleren wij regelmatig of alles naar wens is.

Wij helpen u graag vakkundig.

Schoonmaak portieken

De Blue Groep is specialist in het schoonmaken en onderhouden van portieken. De openbare ruimtes, trappenhuizen en liften van diverse complexen worden periodiek door de Blue Groep schoongemaakt. Daarnaast heeft de Blue Groep de flexibiliteit en de mankracht om een onverhoopte tussentijdse schoonmaak, met welke oorzaak dan ook, snel te realiseren.

Tip: Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw object.

Contact

schoonmaken-portieken-vve-vastgoed

Glasbewassing

Glas is meer dan alleen materiaal. Het geeft inzichten en verschaft licht. Glas is de corridor tussen binnen en buiten. Schone ramen zijn hierbij de belangrijkste voorwaarden.

De Blue Groep is gespecialiseerd in glasbewassing en maakt hierbij gebruik van osmosewater. Dat is water waaruit verontreinigingen zoals bacteriën, kalk, chloor, zouten en metalen is verwijderd waardoor bij opdroging van druppels er geen sporen op uw raam achterblijven.

Wij zijn in het bezit van diverse hoogwerkers en glazenwassystemen. We hebben tientallen mobiele units met tuckerpool- en hogedruksystemen.

Contact

blue-groep-glazenwassen-glas-en-gevelreiniging

Parkeerdekken

Bewoners wonen graag in een schoon en goed onderhouden complex. Het is van belang om het complex netjes en leefbaar te houden. De Blue Groep kan u hierbij van dienst zijn. Van het periodiek schoonhouden, lampen vervangen tot het verven van vloer en muren zodat alles er netjes uit ziet. Een schoon, goed verlicht parkeerdek welke goed in de verf staat wordt door de bewoners erg gewaardeerd.

Contact

schoonmaken-parkeergarage-parkeerdek-vve-vastgoed

Technisch onderhoud

Een deurkruk die niet meer functioneert, een kraan die hinderlijk blijft druppelen, een raam wat niet meer goed sluit, verlichting die nog maar deels functioneert, centrale verwarming die uitvalt. U kent het wel, kleine mankementen met grote ergernissen. Ergernissen die wij snel en adequaat bij u wegnemen. De Blue Groep heeft gespecialiseerde vakmensen en verhelpen het probleem snel en adequaat.

Een huismeester via de Blue groep heeft veel voordelen. Denk aan de juiste kennis en ervaring, vervanging bij ziekte en vakantie en een organisatie waar zowel u als klant en de huismeester op kan terugvallen.

Een huismeester via de Blue Groep kan fulltime, parttime of tijdelijk.

Contact

Groenvoorziening

De Blue Groep is verantwoordelijk voor groenvoorziening bij o.a. openbare ruimten, parkeerterreinen, woningen in de verkoop of verhuur. De groenstroken worden periodiek onderhouden, zwerfvuil verwijderd, hagen en struiken gesnoeid of opnieuw aangeplant. Tevens worden er paden aangelegd of opnieuw bestraat. De Blue Groep zorgt voor een groene en schone omgeving.

Contact

groenvoorziening-vve-vastgoed-onderhoud

Calamiteiten service

Voor alle professionele opdrachtgevers zoals woningbouwcorperaties, bedrijven, scholen, zorginstellingen, gemeenten en VvE’s staan onze bevlogen calamiteitenmedewerkers te allen tijde klaar mochten er zich noodgevallen of calamiteiten voordoen.

Onder meer de volgende calamiteiten lossen wij adequaat, vlot en professioneel voor u op: liftstoringen;

 • wateroverlast;
 • brand- of stormschade;
 • inbraak;
 • stankoverlast;
 • ongediertebestrijding;
 • stofexplosies;
 • insneeuwing.

Al onze ruim 80 medewerkers beschikken over de benodigde kennis en certificaten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zeker in spoedeisende gevallen is het prettig als u op een facilitair bedrijf kunt vertrouwen die het vak verstaat.

Één telefoontje

Omdat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar zijn, kunnen wij snel handelen. Één telefoontje is genoeg om ons serviceapparaat in werking te zetten. Wij voeren direct alle werkzaamheden uit om u zo snel mogelijk weer in uw vertrouwde omgeving te kunnen laten werken of wonen.

Wij helpen u graag vakkundig.

Neem direct contact met ons op. Schakel ons dus in geval van een calamiteit direct in. Zo bent u ervan verzekerd dat uw huis, gebouw of kantoorpand weer snel in een 100% veilige en opgeruimde staat verkeerd.

Contact

Brandschade

Veilig en snel uw huis of pand weer leefbaar maken

Brand kan zonder uw schuld enorme schade aanrichten aan uw huis of pand en kan onverwachts gebeuren. Van Loenen Facilitair staat daarom voor de regio Den Haag 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om u te assisteren bij brandschade. U kunt onze hulp heel eenvoudig en snel inschakelen door te bellen naar onze servicedesk op 015-212 01 44.

Werkwijze bij brandschade

Na schade door brand gaan onze specialisten zeer zorgvuldig te werk. Hierbij maken zij gebruik van diverse moderne apparaten om de schade vast te stellen en uw pand of woning eventueel dicht te timmeren wanneer dit noodzakelijk is. Ook het reinigen en opruimen van het pand behoort natuurlijk tot de werkzaamheden. Zo is het pand of uw huis weer snel in gebruik te nemen.

“Wij doen er alles aan zodat u uw huis of pand snel weer in gebruik kunt nemen”

Wat u moet doen bij brandschade?

De Blue Groep heeft ruim 80 schoonmakers voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we complete schoonmaakservice aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig. Neem direct contact op.

 

Stormschade

Snelle en effectieve schoonmaakservice

Schade aan uw huis of pand door storm is erg vervelend. Helemaal als dakpannen van het dak gewaaid zijn en u daardoor de kans loopt op hevige lekkages. Van Loenen Facilitair begrijpt dit en staat daarom 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om passende schoonmaakservice te verlenen bij stormschade.

Werkwijze bij stormschade

Ieder schadegeval verdient een aanpak die het best bij de situatie past. Bij een omgevallen boom gelden er andere procedures dan bij weggewaaide dakpannen. Wij timmeren onder andere uw woning dicht om te zorgen dat u geen last krijgt van lekkages of wind. Daarnaast zorgen wij dat de geleden schade netjes wordt opgeruimd zodat uw huis of pand weer schoon is. Om u efficiënt en snel van dienst te kunnen zijn, gebruiken wij uitsluitend de meest moderne schoonmaakapparatuur.

“Pas wanneer uw woning of pand op orde is en u tevreden bent, vertrekken wij”

Wat u moet doen bij stormschade?

De Blue Groep heeft ruim 80 schoonmakers voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we complete schoonmaakservice aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig. Neem direct contact met ons op!

 

Waterschade

Snel het water wegpompen en lekkages verhelpen

Door ernstige regenval of zelfs overstroming kan uw huis of pand ernstig beschadigd raken. In het geval van waterschade kunt u Van Loenen Facilitair 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken om de schade te laten verhelpen.

Slechts één telefoontje naar 015 – 212 01 44 is genoeg om ons serviceapparaat in werking te zetten.

Werkwijze bij waterschade

Voordat de daadwerkelijke schade echt vastgesteld en opgeruimd kan worden, moet het aanwezige water weggepompt worden. Wij beschikken over diverse machines met verschillende capaciteiten die ingezet kunnen worden.

“Onze vakmannen zorgen dat uw huis of pand weer snel bewoonbaar is”

Na het wegpompen van het water zorgen grote ventilatoren dat de kamer of kamers weer droog worden, zodat de schade opgeruimd kan worden. Per schadegeval bekijken wij samen met u hoe groot de ventilator moet zijn om de kamer weer snel in zijn oude staat te krijgen.

Wat u moet doen bij waterschade?

De Blue Groep heeft ruim 80 schoonmakers voor u klaar staan. In de regio Den Haag bieden we complete schoonmaakservice aan bedrijf, instelling, corporatie en VVE. Wij helpen u graag vakkundig. Neem direct contact op.

 

Copyright © 2021 · Blue Holding BV