Nieuws

Gemeente Alphen en Blue Groep slaan handen ineen voor schoonmaak en sporthalonderhoud

22 mei 2022

De Gemeente Alphen en de Blue Groep hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Naast het schoonmaken van de Oekraïense vluchtelingenopvanglocatie, zal de Blue Groep nu ook verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse schoonhouden van 16 sporthallen in Alphen.

Elke ochtend van de week, zeven dagen lang, zal de Blue Groep vóór 8:00 uur de sporthallen fris en schoon opleveren voor alle sportievelingen die daarna aan de slag gaan. Daarnaast zal er een vrolijke en handige conciërge op locatie aanwezig zijn om te ondersteunen.

De Gemeente Alphen is zeer tevreden met deze samenwerking en benadrukt dat de Blue Groep zich inzet voor de sportgemeenschap van Alphen. De woordvoerder van de gemeente verklaarde: “We zijn erg trots op deze sportieve samenwerking.”

Ook de Blue Groep is enthousiast over de samenwerking en ziet het als een kans om hun diensten verder uit te breiden. De woordvoerder van de Blue Groep zei: “Wij zijn blij dat we ons kunnen inzetten voor de sportgemeenschap van Alphen en hopen dat we in de toekomst nog meer kunnen betekenen voor deze gemeente.”

Deze samenwerking tussen de Gemeente Alphen en de Blue Groep is een mooi voorbeeld van hoe bedrijven en gemeenten kunnen samenwerken om de gemeenschap te dienen. Het meerjarige contract vormt een waardevolle aanvulling op de bestaande dienstverlening en belooft een schone en goed onderhouden sportomgeving voor alle inwoners van Alphen.

Copyright © 2021 · Blue Holding BV