Nieuws

500 studentenwoningen van Stichting Duwo schoon en opgeleverd in 4 dagen

28 augustus 2022

Studentenwoningen stuchting Duwo schoongemaakt

Met de start van het nieuwe studiejaar en de wisseling van huurders in vele studentenwoningen is er veel behoefte aan professionele schoonmaakdiensten. De Blue Groep heeft boven op de reeds dagelijks uitgevoerde werkzaamheden onlangs een opdracht van Duwo uitgevoerd om 500 studentenwoningen in slechts vier dagen schoon te maken en op te leveren voor de nieuwe bewoners.

De Blue Groep heeft veel ervaring met het schoonmaken van studentenwoningen en complexen en begrijpt als geen ander het belang van grondige schoonmaak voor een gezonde en prettige leefomgeving. Niet alleen tijdens het wisselen van huurders, maar ook op reguliere basis voert de Blue Groep onderhoud en schoonmaak uit voor de mutatiewoningen.

“Studentenwoningen zijn vaak kleine ruimtes waarin veel mensen wonen en studeren. Het is belangrijk dat deze ruimtes grondig worden schoongemaakt en onderhouden om de hygiëne en de leefomstandigheden van de bewoners te waarborgen”, aldus een woordvoerder van de Blue Groep.

De Blue Groep is dan ook trots op het feit dat ze in staat zijn geweest om deze klus in vier dagen te klaren. Onze organisatie zet zich in voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening en streeft ernaar om te voldoen aan de behoeften van de klant. Door deze opdracht succesvol uit te voeren, heeft de Blue Groep laten zien dat ze in staat is om grote schoonmaakprojecten aan te pakken en uit te voeren met maximale efficiëntie.

De Blue Groep blijft zich inzetten voor het onderhoud en de schoonmaak van studentenwoningen en complexen in opdracht van Stichting Duwo. Wij zijn er trots op om bij te dragen aan een gezonde en prettige leefomgeving voor de studenten.

Copyright © 2021 · Blue Holding BV