Nieuws

Fase 2 glasbewassing Rijksoverheid: o.a. vuurtorens en sluiswachterhuisjes

10 mei 2022

In januari 2021 is de Blue Groep gestart met het glasbewassen van diverse Rijksoverheid gebouwen in opdracht van de RSO (Rijks Schoonmaak Organisatie). Dit betrof een tranche van circa 90 locaties die allereerst ingemeten zijn en waarvoor er een RIE (Risico Inventarisatie) is opgemaakt, aansluitend een planning voor de uitvoer, samenstellen van teams voor de glasbewassing etc. Vanaf juni 2021 is de daadwerkelijke uitvoer begonnen en kunnen wij met trots zeggen dat we alle locaties hebben gewassen, van groot tot klein, regio Zuid- en Noord Holland, Zeeland en Utrecht.

Vanaf 2022 komen daar maar liefst 200 (!!) locaties bij die voornamelijk uit panden bestaan van Rijkswaterstaat, daar bevinden zich ook heel bijzondere locaties bij zoals vuurtorens, sluiswachtershuisjes en allerlei andere “buitenaf” locaties. Onze Rayon Managers zijn druk doende ook al deze locaties in te meten en een RIE voor op te stellen, de medewerkers achter de schermen buigen zich over het “inkloppen” van alle data, het maken van de planning, inrichten glaspaspoort etc. Vanaf circa juni dit jaar zal de bewassing dan gaan plaatsvinden!

Mede door de aanschaf van diverse elektrische voertuigen kan de Blue Groep de CO2 uitstoot beperken, ook een uitermate ingenieuze manier van plannen en locaties combineren, beperkt het aantal te rijden kilometers. De Blue Groep staat voor duurzaam ondernemen.

Iedereen die betrokken is bij deze mooie opdracht, bedankt!

Copyright © 2021 · Blue Holding BV