Nieuws

Blue Groep lanceert nieuwe specialistische schoonmaakbus voor veelzijdige opdrachten

25 mei 2023

nieuwe-bus-specialistische-schoonmaak-bluegroep

Blue Groep, dé specialist in schoonmaakdiensten, introduceert met trots haar nieuwste aanwinst: een geavanceerde bus die speciaal is ontworpen voor specialistische schoonmaakopdrachten ter aanvulling van het bestaande wagenpark op het gebied specialistische reiniging. De Renault Master L3, volledig ingericht door Modulsystems, biedt een breed scala aan functies en apparatuur, waardoor de Blue Groep efficiënt kan voldoen aan specifieke vereisten op het gebied van tapijtreiniging, vloeronderhoud, glasbewassing, hogedrukreiniging en meer.

Kenmerken van de specialistische schoonmaakbus:

De Renault Master L3 is uitgerust met inbouwrekken en een hydraulische laadklep, waardoor het vervoer van diverse schoonmaakmachines, zoals schrobzuigmachines, tapijtmachines en eenschijfsmachines, moeiteloos verloopt. Met deze aanpassingen gaan onze schoonmaakprofessionals snel en effectief te werk. Bovendien beschikt de bus over een roofrack met camera, wat zorgt voor extra veiligheid en een duidelijk overzicht van het werkterrein.

Een oplossing op maat voor specialistische schoonmaakopdrachten:

Of het nu gaat om tapijtreiniging, vloeronderhoud, glasbewassing, graffiti-verwijdering, opstart- en nulbeurtuitvoering of calamiteiten zoals waterschade, de specialistische schoonmaakbus van de Blue Groep biedt de juiste apparatuur en expertise om elke uitdaging aan te gaan. Wij staan bekend om onze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, en met deze nieuwe bus zijn we onze klanten nog beter van dienst.

Efficiëntie en kwaliteit gegarandeerd:

Dankzij de nieuwe specialistische schoonmaakbus werken we efficiënter leveren we de hoogste kwaliteit leveren aan onze klanten. Met geavanceerde apparatuur en ervaren professionals voldoen we zelfs aan de meest veeleisende schoonmaakbehoeften. De Blue Groep blijft zich inzetten voor klanttevredenheid en het leveren van hoogwaardige schoonmaakoplossingen.

Neem contact op met de Blue Groep:

Heeft u specialistische schoonmaakbehoeften? Neem dan contact op met Blue Groep en ontdek hoe onze nieuwe specialistische schoonmaakbus u van dienst kan zijn. Met onze expertise en geavanceerde apparatuur staan we klaar om aan uw schoonmaakwensen te voldoen en uw ruimtes weer sprankelend schoon te maken.

Copyright © 2021 · Blue Holding BV