Nieuws

Blue Groep houdt dagelijks 400 portieken schoon voor woningcorporaties

4 februari 2023

blue-groep-woningcorporaties-schoonmaakdiensten

De Blue Groep is verheugd om aan te kondigen dat ze een strategische samenwerking zijn aangegaan met drie gerenommeerde woningcorporaties. Sinds 1 januari 2023 is Vestia opgesplitst in Hef Wonen in Rotterdam, Hof Wonen in Den Haag en Stedelink in Delft, Zoetermeer en Zuidplas. Als resultaat van deze nieuwe samenwerking zal de Blue Groep verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse schoonmaak van ongeveer 400 portieken verspreid over deze gebieden.

Met een passie voor schoonmaak en oog voor detail, zet de Blue Groep dagelijks hun toegewijde schoonmaakhelden in om deze belangrijke taak uit te voeren. Door het schoonhouden van de portieken dragen we bij aan het creëren van leefbare en aangename woonomgevingen voor de bewoners van de woningcorporaties.

Ons motto is “Samen maken wij het leefbaar!” We geloven in de kracht van samenwerking en zijn trots om onze expertise in te zetten ten behoeve van de woningcorporaties en de lokale gemeenschappen die zij bedienen. Door onze professionele en betrouwbare schoonmaakdiensten dragen we bij aan het bevorderen van een schone en gezonde leefomgeving voor de bewoners.

Bij de Blue Groep begrijpen we dat een schone omgeving bijdraagt aan het welzijn en de tevredenheid van bewoners. Ons team zet zich elke dag in om de portieken fris en verzorgd te houden, waardoor een aangename woonervaring wordt gecreëerd. We zijn vastbesloten om een verschil te maken en bij te dragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van de bewoners.

Deze samenwerking tussen de Blue Groep en de woningcorporaties onderstreept de waarde van partnerschappen tussen bedrijven en woningcorporaties in het streven naar leefbare en duurzame gemeenschappen. Samen zetten we ons in om de woonomgeving te verbeteren en de bewoners een schoon en comfortabel thuis te bieden.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Hef Wonen, Hof Wonen en Stedelink. Samen maken we een positieve impact en dragen we bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van de bewoners in de regio.

Voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten en hoe we uw woonomgeving kunnen verbeteren, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u van dienst te zijn!

Copyright © 2021 · Blue Holding BV