Nieuws

Glowi en Blue Groep bundelen krachten voor een stralende toekomst

10 november 2023

Rijswijk, 10 november 2023 — Met groot genoegen kondigen wij aan dat vanaf 7 november 2023 Blue Groep officieel onderdeel is geworden van de Glowi-familie. Deze samensmelting van twee dynamische organisaties luidt een nieuw tijdperk in van versterkte dienstverlening en innovatie.

Glowi staat bekend om haar uitstekende service en klantgerichtheid. Dit is voortgekomen uit de missie om huishoudhulpen op te waarderen. Hiermee wilden de oprichters, Jo Mellemans & Elly Huysmans, huishoudhulpen de erkenning geven die zij verdienen. Met meer dan een decennium aan ervaring, meer dan 65.000 tevreden klanten en een stevige basis van 10.500 toegewijde werknemers, brengt Glowi een schat aan kennis, middelen en een gevestigde waardencultuur. Glowi zal haar passie, authenticiteit & uitmuntendheid gebruiken om de dienstensector in Nederland op te waarderen. Haar slogan is niet voor niks ‘Glowi laat jouw wereld stralen’, zowel bij gezinnen via haar tak huishoudhulpen als bij organisaties via haar tak facilitaire dienstverlening. Daarnaast diversifieerde Glowi haar aanbod ook naar de uitzendbranche en employer branding activiteiten.

Blue Groep, met een stevige positie in de facilitaire dienstverlening en personeelsoplossingen, verrijkt Glowi met zijn diepgewortelde lokale aanwezigheid en zijn toegewijde team van professionals. Samen streven we ernaar om onze diensten uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Deze overname is meer dan een uitbreiding; het is een belofte om de kwaliteit en het bereik van onze diensten te verhogen. Wij zijn overtuigd dat deze unieke combinatie van lokale expertise en de brede dienstverlening van Glowi ons zal positioneren als een voorloper in de markt.

We zijn enthousiast over de toekomst en de mogelijkheden die deze samenvoeging biedt voor onze klanten, werknemers en de gemeenschappen waarin we actief zijn. We kijken uit naar het voortzetten van onze gezamenlijke missie om uit te blinken in service en innovatie.

Samen laten we Nederland en België stralen!

Copyright © 2021 · Blue Holding BV