Nieuws

Audit ISO 9001 en VCA weer behaald

19 juni 2018

iso-9001-certificering-kwaliteitsbeleid-blue-groep

Dit voorjaar heeft Blue Molenkamp de periodieke audit ISO 9001: 2015 en VCA: 2008 5.1 weer met succes behaald. Dit keer was het extra spannend omdat het ging om de nieuwe norm. Hiermee voldoet Blue Molenkamp aan de internationale normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Dit onderdeel van onze organisatie is al zo’n 20 jaar ISO en VCA gecertificeerd en daar zijn we erg trots op.

Certifcering

(ISO-)certificeringen zijn opgesteld om bedrijven te helpen belangrijke processen te identificeren en optimaliseren, zodat onze diensten van kwaliteit zijn en blijven. Daarnaast dragen ze bij aan het verbeteren van de algemene efficiency. Tot slot worden interne communicatiestructuren in het bedrijf continue verbeterd om de betrokkenheid van de werknemers te verhogen en ervoor te zorgen dat u als klant centraal staat.

Glasbewassing en gevelreiniging

Blue Molenkamp bedient haar klanten met glasbewassing en gevelreiniging. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van hoogwerkers, ladders en ander klim- en klautermateriaal, waarbij veiligheid uiteraard een belangrijk aandachtpunt is.

Risicomanagement

U mag van Blue Molenkamp verwachten dat ze veiligheid hoog hebben staan. Het bezit van het VCA-certificaat voor de onderneming draagt daar in belangrijke mate aan bij. Als houder van het certificaat is het bedrijf verplicht om risico’s één voor één te inventariseren en vervolgens te beperken. Periodieke keuringen en opleidingen op het gebied van veiligheid zijn onderdeel van de certificering. Klanten hebben bij Blue Molenkamp de zekerheid van optimaal risicomanagement.

 

 

Copyright © 2021 · Blue Holding BV