Nieuws

Michael van Gerwen en Blue helpen Marvin in strijd tegen MS

15 december 2016

De strijd van Marvin Pieneman tegen MS

De sportwereld is relatief klein en zo kwam het onderstaande bericht over Marvin Pieneman zijn strijd tegen MS ook bij Blue Sport & Workwear hard binnen. Blue Sport & Workwear heeft middels haar medewerker Branko van Pruijssen als “oud” teammanager van Marvin Pieneman bij RKAVV A1 een zeer goede band met Marvin opgebouwd.

Michael van Gerwen

Om Marvin Pieneman onder andere middels de veiling te helpen in zijn strijd tegen MS is Ad Vermolen intern Blue Sport & Workwear begonnen met het benaderen van onze zeer gewaardeerde klant en Nederlandse beste darter Michael van Gerwen. Blue Sport & Workwear fabriceert namelijk ook het wedstrijdshirt van de nummer 1 darter van de wereld. Michael van Gerwen wil graag een bijdrage leveren aan het herstel van Marvin Pieneman en sponsort een gesigneerd wedstrijdshirt voor een veiling die ten goede komt aan de behandeling van Marvin.

Veiling wedstrijdshirt Micheal van Gerwen

Kom zaterdag 17 december naar het 7 tegen 7 benefiet voetbaltoernooi bij voetbalvereniging SEV aan de Kastelenring 4 te Leidschendam (aanvang 13:00 uur) om na afloop van het toernooi tijdens de veiling op het originele wedstrijdshirt van Michael van Gerwen te bieden. Wij van Blue Sport & Workwear hopen dat dit shirt Marvin Pieneman een grote stap dichterbij zijn behandeling in Mexico zal brengen.

‘Marvin tegen MS’

De stichting ‘Marvin tegen MS’ is opgericht om Marvin te helpen in de strijd tegen MS. Hij heeft een progressieve vorm van MS waardoor zijn situatie snel achteruit gaat. In Nederland is er helaas nog geen effectieve behandeling voor deze vorm van MS. Gelukkig blijkt er een behandeling in het buitenland te zijn waar goede resultaten over bekend zijn. Het laat Marv

in dan ook geen keus om voor deze behandeling naar Mexico te gaan.

Dure behandeling

De behandeling kost behoorlijk wat geld wat helaas door de verzekering niet vergoed zal worden. In totaal zal er €70.000 euro bij elkaar moeten komen. Door middel van verschillende acties zullen vrienden en familie samen met Marvin dit bedrag bijeen proberen te krijgen.

Op deze website www.marvintegenms.nl staat informatie over Marvin, zijn ziekte, de behandeling en de inzamelacties. Ook is er een mogelijkheid om te doneren. Want elke donatie, groot of klein, is meer dan welkom!

Mexico

In Mexico wordt in de kliniek Centrum voor Hematologie en interne geneeskunde van Puebla, Mexico (CHMI) een stamceltransplantatie uitgevoerd. Deze Hematopoietische stamcel transfusie (HSCT) is ontwikkeld voor de preventie en behandeling van auto-imuunziekten. Sinds 1993 voeren wetenschappers van de kliniek de HSCT behandeling uit met behulp van nieuwe methoden. Dit ter vermindering van de toxiciteit van de procedure en het verminderen de kosten.

Marvin staat inmiddels op de wachtlijst. De daadwerkelijke aanvang van de behandeling is deels afhankelijk van het beschikbaar zijn van de kosten van de behandeling van $ 50.000,- . U begrijpt dat de tijd dringt.

Doneren

De stichting ‘Marvin tegen MS’ is opgericht om Marvin te helpen een stamcelbehandeling mogelijk te maken. Zo krijgt Marvin de kans om later ook met zijn zoon Bradley te kunnen voetballen en natuurlijk te genieten van zijn gezin zoals wij allen onze toekomst voor ogen hebben.

Bent u geraakt door Marvin’s verhaal en wilt u Marvin graag helpen, dan kunt u een donatie overmaken naar het volgende rekeningnummer: NL98ABNA0506540944 BIC code is: ABNANL2A Ten name van Stichting MARVIN tegen MS. 

Wilt u op een andere wijze deze stichting steunen, neem dan graag contact met ons op.

Nieuwe tussenstand per 14 december 20.45 uur: € 31.719,-

Copyright © 2021 · Blue Holding BV