Nieuws

Margit Sterk van Effectief Schoonhouden sluit zich aan bij de Blue Groep

15 november 2017

effecgtief schoonhouden bij de blue groep

Ik wil mezelf graag voorstellen: Margit Sterk, moeder van 3 prachtige dochters, oma van 1 kleinzoon en tot 1 juli 2017 zelfstandig ondernemer.

In 1997 heb ik een schoonmaakbedrijf opgericht, Effectief Schoonhouden. Voor je zelf werken, onder schooltijd, leek me ideaal. Na een paar jaar heb ik medewerkers aangenomen en heb ik met mijn collega’s en klanten een paar hele mooie jaren in de schoonmaak mogen beleven. Helaas kwam ik er de laatste jaren meer en meer achter dat kleinere schoonmaakbedrijven geen beste overlevingskansen hadden. Het werd steeds lastiger om concurrerende aanbiedingen te maken en om aan goede medewerkers te komen.

Enkele maanden geleden kwam ik in gesprek met de directie van de Blue groep. Deze wisten mij al heel snel enthousiast te maken voor een samenwerking met de Blue Groep. En daar zit ik dan; enkele momenten in de week in de ondersteunende rol op het bedrijfsbureau en de salarisadministratie en andere momenten op de werkvloer bij klanten en schoonmaakmedewerkers.

Uiteraard is het even wennen om na 20 jaar voor/in een grotere organisatie te werken. Gelukkig zijn al mijn medewerkers en klanten meegegaan naar de Blue Groep.  Mijn collega’s en ik kunnen nu gebruik maken van de faciliteiten van de Blue Groep terwijl de Blue Groep weer gebruik kan maken van mijn ervaring.

In mijn beleving een “win-win” situatie!

Met vriendelijke groet,

Margit Sterk

Margit Sterk met haar 3 dochters

Margit Sterk met haar 3 dochters

Copyright © 2021 · Blue Holding BV