Nieuws

Blue sponsort elektrische shuttlebus voor HagaZiekenhuis

1 mei 2017

Afgelopen dinsdag 25 april werd de spiksplinternieuwe shuttlebus voor het HagaZiekenhuis in feestelijke entourage onthuld. De trotse donateurs en sponsors, waaronder de Blue Groep, hadden de eer om in te stappen voor het eerste ritje van de nieuwe shuttle.

Patiënten van het HagaZiekenhuis zijn blij met de shuttledienst, zo bleek al tijdens de proef met deleenshuttlebus de afgelopen maanden. Tientallen patiënten en bezoekers die niet zo mobiel zijn, slecht zien of met kleine kinderen reizen, stappen dagelijks in. Met de shuttle bereiken ze de entree veilig, warm en droog. De chauffeurs van de bus zijn vrijwilligers van het HagaZiekenhuis. Zij rijden op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur over het terrein, tot aan het OV-platform, op zoek naar passagiers. Klanten genoeg!

Eenmaal in het ziekenhuis kan iedereen die dat wil, overstappen op de elektrische binnenshuttle. Zo wordt de afstand van de entree naar het JKZ of de liften eenvoudig overbrugt. De binnenshuttle is nu ongeveer een jaar in gebruik. Net als de buitenshuttle is ook dat een prachtig sponsorproject van HagaVrienden. Er wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Voor kinderen is het zelfs een spannend ritje.

We zijn blij dat we ook nu weer een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze gastvrije en gewaardeerde service. De uitstekende medische zorg wordt zo aangevuld met de zorg voor zaken er omheen zoals een veilige en comfortabele toegang, zeker voor onze kwetsbare groepen, zoals ouderen en kinderen.

Copyright © 2021 · Blue Holding BV