Professionele plaagdierbestrijding

Offerte aanvragen
b2 blue groep pestcontrol

Plaagdierbestrijding

Als professioneel plaagdierbestrijder zijn wij ervan bewust wat voor schade en last plaagdieren (knaagdieren, kruipende en vliegende insecten etc.) kunnen veroorzaken in uw bedrijf, school of instelling. Professioneel, vakbekwaam en tegen een zeer concurrerende prijs, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Serviceabonnement

Wat kunnen we doen om te voorkomen dat u last krijgt van plaagdieren of hoe gaan wij de last omzetten naar preventie? Met een B2 Blue Pest Control serviceabonnement kunnen we uw bedrijf, school of instelling met een gedegen aanpak en goede afspraken monitoren en plaagdiervrij houden.

Inloggen Pestscan

Klanten met een serviceabonnement kunnen hier inloggen voor op PestScan, het online systeem waar u onze plaagdierbestrijding en beheersing kunt volgen.

Offerte of inspectie

Wilt u een offerte ontvangen of een inspectie laten uitvoeren? B2 Blue Pest Control is u graag van dienst.

B2 Blue Pest Control bestrijdt, beheerst en neemt preventieve maatregelen tegen alle soorten van plaagdieren.

Of het nu het bestrijden van knaagdieren (ratten en muizen), kruipende of vliegende insecten, houtaantasters, vogels, spinnen, mieren of wespen betreft, B2 Blue Pest Control zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Als professioneel plaagdierbestrijder is B2 Blue Pest Control er zich van bewust wat voor schade en last plaagdieren (knaagdieren, kruipende en vliegende insecten etc.) kunnen veroorzaken in uw bedrijf, school of instelling.

Plaagdieren kunnen een behoorlijke schadepost betekenen. Muizen, ratten en kakkerlakken verspreiden ziekten en vreten de voorraad aan, die daardoor onbruikbaar wordt. Plaagdieren kunnen ook schade veroorzaken aan muren, plafonds, leidingen en bedradingen. Bovendien kunnen ze het imago van uw bedrijf aantasten, met vervelende gevolgen voor de relatie met uw klanten of leveranciers.

Serviceabonnement

OFFERTE OF INSPECTIE AANVRAGEN

Na een gedegen en vrijblijvende inspectie door één van onze adviseurs (0-meting) maken wij een plan van aanpak. Wat gaan we doen om te voorkomen dat u last krijgt van plaagdieren of hoe gaan wij de last omzetten naar preventie? Een serviceabonnement van B2 Blue Pestcontrol gaat uit van 8 tot 12 periodieke inspecties per jaar! Met een gedegen aanpak en goede afspraken houden wij, samen met u, uw bedrijf, school of instelling plaagdiervrij.

Professioneel, vakbekwaam en tegen een zeer concurrerende prijs, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Offerte of inspectie aanvragen